En rolig typ av träning

God dag och välkommen till min blogg. Jag är ju ganska ny på det här med att blogga så jag tänkte att jag får prova mig fram med att skriva om lite olika saker för att se vad ni tycker om. Idag hade jag tänkt skriva om företaget Zoe Make Your Style som erbjuder danskurser i Norrköping.

Att träna är något jag tycker är både roligt och viktigt, det viktigaste med träningen för mig är inte att komma i form utan att det ska vara kul. Jag hörde talas om det ovan nämnda företaget och att de kunde erbjuda danskurser i Norrköping, jag blev genast intresserad då jag hört att dans ska vara en rolig variant av träning. Den kurs inom dans som det här företaget hade att erbjuda var kurser inom bugg, till en början tyckte jag det kändes lite ålderdomligt men efter att ha läst alla kommentarer hon fått av de deltagande personerna beslutade jag mig för att ändå ge det ett försök. Jag tog en grundkurs som var sex gånger där man fick lära sig grunderna för att sedan kunna dansa på riktigt, jag kom in i det ganska fort, vilket bara gjorde det roligare. Att känna att man förstår är en av de bästa känslorna, speciellt när det kommer till något du aldrig testat förut. Efter att den kursen var slut valde jag att ta en fortsättande kurs och det blev bara roligare och roligare. I nuläget dansar jag bugg varje vecka och det är den roligaste träningen jag provat på som dessutom är väldigt effektiv då jag bland annat fått bättre kondition. Om du också älskar att träna kan jag verkligen rekommendera dig att ta en danskurs i Norrköping, då det är en rolig och effektiv typ av träning.